مشاوره حقوقی رایگان - اجاره زمین کشاورزی همراه با آب

سلام
بنده زمینی را که جهت احداث گلخانه به مدت 5 سال اجاره کردم. این زمین دارای چاه اختصاصی عمیق همراه با مجوز است.
آیا مالک با وجود اجاره زمین همراه با آب چاه حق فروش آب چاه به غیر را دارد؟ هزینه های تاسیساتی چاه بر عهده مالک است یا مستاجر

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،خیر اجازه فروش ندارد،هزینه های اساسی بر عهده مالک است.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . همه این موراد بستگی به نحوه تنظیم قرارداد شما دارد. قراردادباید به طور دقیق مطالعه شود .

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام قرارداد شما باید مطالعه شود اما اساسا اگر موردی غیر از این ذکر نشده باشد خق فروش آب به شخص دیگر ندارد و هزینه های لازم جهت قابل بهره برداری شدن چاه به عهده ی مالک است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله حتما میتواند بفروشد . زیرا یک چاه عمیق ، برای مثلا 15 هکتار زمین یا بیشتر ، داده می شود در حالی که زمین مورد اجاره شما شاید یک هکتار باشد

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
اگر آب اضافی داشته باشد اره
ولی اگر آب چاه کم باشد اولویت با گلخانه میباشد.
هزینه چاه با مالک و هزینه های جاری با مستاجر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حق واگذاری به غیر را در مدت زمانی که در اجاره شما می باشد ندارد