مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث فرزندان مجرد فوت شده بعد فوت پدر

سهم ارث فرزندان فوت شده از زمین و خانه مثلا بر اثر زلزله بعد فوت پدر بین مادر و فرزندان دیگر چگونه تقسیم می گردد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همسر متوفی یک هشتم بعلاوه مهریه، مادر متوفی یک ششم ، الباقی بین فرزندان به این صورت که پسر دو برابر دختر ارث می برد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
پسر دوبرابر دختر
سوالتان کامل نیست تماس بگیرید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،پسر دو برابر دختر.
برای توضیحات تکمیلی تماس بگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سوال شما کمی مبهم است معلوم نکرده اید فرزندان فوت شدتد یا پدر یا کدام زودتر از بقیه فوت شده اند .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
هر فرزند پسر دو سهم و هر فرزند دختر یک سهم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
سهم زوجه یک هشتم
سهم فرزندان پسر دوبرابر دختران

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

به مادر یک ششم میرسه و 5 ششم به دیگر فرزندان

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر شما یک هشتم ارث میبرد وهر چی باقی ماند بین دختران و پسران یک به دو است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همسر متوفی یک هشتم، الباقی بین فرزندان تقسیم میشه.
پسر دو برابر دختر ارث می برد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ب قواعد ارث متفاوت است و اگر فرزندان در زمان فوت پدر یا مادرانشان در قید حیات بوده باشند دو به یک بین فرزندان ذکور و اناث و بعد از فوتشان بچه هایشان همان قدر السهم را بجای پدر یا مادرشان میگیرند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

همسر متوفی 1/8 فرزندان پسر دو برابر دختر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام سهم زوجه 1/8 است و باقیمانده سهم پسر دو برابر سهم دختر میباشد

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
سهم مادر یک ششم بقیه به فرزندان
فرزند پسر دو برابر فرزند دختر