مشاوره حقوقی رایگان - دوربین مدار بسته

با خانمم مشکل داشتم و مخالف کار کردن ایشان در شرکت خصوصی بودم. حضوری رفتم شرکت و با صحاب کارشون حرفم شد. و البته از طریق قانون حکم منع کار زوجه صادر شد. بعد از مدتی صاحب کارشون فیلم دوربین مدار بسته به خانمم دادن که در دادگاه طلاق علیه من استفاده کننو باعث فتنه شدن با این کارشون. ایا بخاطر دادن فیلم دوربین مدار بسته بدون هیچ حکمی میتونم از صحاب کارشون شکایت کنم که چرا فیلم دادن دست خانمم که از اون شرکت اخراج شدن؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر صرف تسلیم فیلم جهت استفاده وبهره برداری در پرونده طلاق دلیل بر تحقق جرم نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر دادن فیلم دوربین مداربسته که جرم نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر دادن فیلم دوربین مداربسته که جرم نمی باشد

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود جرمی اتفاق نیفتاده که بخواهید شکایت کنید