مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام
خرداد ماه برای من از این پیاما اومد که شماره کد داده بود و نوشته بود برای دریافت کالا تماس بگیرید زنگ که زدیم گفت از پنل‌ مخابرات تهران هستیم خط شما برنده یک دستگاه خودرو شده یک محصول 500هزار تومانی باید از اسپانسر خریداری کنید بعد از انجام این مراحل ما سرکار بودیم تا یک ماه قبل دوباره گفتن برای سند زدن خودرو دو ونیم میلیون دیگر به حساب واریز کنید برای تحویل خودرو همچنان امروز و فردا می کنند تا به این هفته رسیده می خواستم ببینم راهی هست که بتونم شکایت کنم و پولم را پس بگیرم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به دادسرا شکایت کلاهبرداری کنید کنید به پلیس فتا ارجاع میشود.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوان شکایتهای حقوقی و کیفری نمود لذا با مراجعه به وکيل دادگستری شکواییه یا دادخواست تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و اعلام جرم نمایید و سپس باید شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شکایت کیفری کلاهبرداری مطرح نماییدبه پلیس فتا ارجاع میگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت کلاهبرداری مطرح نمایید

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود با مستندات واریزی و پیامک ارسالی در محل زندگی خود شکایت کلاهبرداری را مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید