مشاوره حقوقی رایگان - توقیف کیفری ملک

با سلام و احترام
بنده در سال 95 آپارتمانی خریداری نمودم در سال 96 قرار بود فروشنده سند به نام بنده بزند، در سال 98 اقدام به ثبت دادخواست الزام تنظیم سند و اخذ پایان کار و صورتمجلس نمودم، بعد از چند روز متوجه شدم ملک توقیف شده و اعتراض ثالث نمودم رای دادگاه به نفع بنده صادر شد، رای دادگاه الزام نیز با توجه به توقیف بودن ملک بابت بخش الزام رد شد، مجددا ملک توسط شخص دیگری توقیف شد و بنده نیز اعتراض ثالث نمودم و مجدد رای رفع توقیف را گرفتم، بعد از چند روز متوجه شدم ملک توسط شعبه اجرای احکام کیفری توقیف شده است با گرفتن چند مشاوره برخی از همکاران شما میگفتن اعتراض ثالث بر روی حکم کیفری رد خواهد شد برخی خلاف این موضوع را مطرح مینمودن، حال از شما خواهشمندم در صورت امکان بنده را راهنمایی فرمائید که به چه صورت اقدام کنم.
قابل ذکر است پرونده در اجرای احکام کیفری مختومه ولی در شعبه بازپرسی جاری می باشد.
متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی و رفع توقیف را مطرح نمایید و سپس

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید دادخواست اعتراض ثالث دهید و در جلسه حضور پیدا کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مطابق تبصره یک ماده215 قانونومجازات اسلامی اگر از تصمیم دادکاه متضرر میشوید باید مطابق تبصره مذکور اعتراض خودرا اعلام نمایید