مشاوره حقوقی رایگان - بحث خانوادگی

با سلام و خدا قوت
من خانواده ی زنم توی زندگیمون دخالت میکنن و با تماس با همسرم باعث این دخالت ها و بحث و دعوا میشن ایا میشه زن رو از داشتن گوشی همراه محروم کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
منع استفاده از گوشی توسط شما موحب بهبود رابطه خانوادگی نخواهد شد بلکه باعث افزایش کدورتها میگردد لذا باید با گفتگو و تفهیم موارد به زوجه مشکل را حل نمایید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، از آنجایی که زن و‌ شوهر باید با هم حسن اخلاق داشته باشند مشکل شما با اعمال محدودیت بهتر نخواهد شد. از نظر قانونی شما نمیتوانید تنها بر اساس میل و علاقۀ شخصی خود، محدودیت­‌هایی را برای همسرتان اعمال کنید مگر بتوانید خلاف شئونات یا خلاف مصالح خانوادگی بودن ارتباط همسرتان با خانواده اش را ثابت نمایید .

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام طبق توضيح شما خير نميتوان