مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه و انحصار وراثت

سلام پدر من فوت شده و ما به شناسنامه پدر بزرگم نیاز داریم برای انحصار وراثت پدربزرگم بیماری مغزی داره و توانایی تصمیم گیری نداره از طرفی چون همه چیز به نام پدرم بوده عمو و عمه ها دندون تیز کردند برای اموال پدرم و شناسنامه رو در اختیار ما نمیذارن چطور می تونیم جلوی عموم رو بگیریم که اموالمون رو بالا نکشه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای انحصار وراثت نیازی به شناسنامه ی ورثه نیست. شورای حل اختلاف خودش از ثبت احوال استعلام می‌کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید درخواست انحصار وراثت خود را به شورای حل اختلاف تقدیم نماید شورا می توانداز اداره ثبت احوال نسبت به اخذتصویر شناسنامه پدربزرگتان اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید درخواست انحصار وراثت خود را به شورای حل اختلاف تقدیم نماید