مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای طلاق کنم یا نه

سلام خسته نباشید بنده 13 ساله ازدواج کرده ام و دو فرزند پسر 10 ساله و 4 ساله دارم همسر بنده یکم بد دهن و دست بزن دارند و در دوران بارداری و شیردهی به من خیانت کردند و من بهشون اعتماد ندارم و از نظر عاطفی خیلی سرد هستند و بیشتر مواقع هم در گوشی همراه خود چت می کنند می خواستم بدونم می توانم با این دلایل تقاضای طلاق کنم یا نه ؟ ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید عسروحرج خود را ثابت کنید بابت بدهنی وسومعاشرت ویا کتکاری باید اول شکایت ضرب ووجر یا توهین وافترا بامدارک وادله مطرح واگر حکم محکومیت بگیرید می توانید تقاضای طلاق دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اثبات رابطه نامشروع ایشان بله می توانید در غیر این صورت می توانید از اهرم فشار مهریه ، نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت برای موافقت ایشان در جهت طلاق توافقی استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت اثبات عسر و حرج میتواند طلاق بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر سابقه محکومیت ضرب و جرح دارند بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مرد هر زمان بخواهد می تواند همسر خود را طلاق دهد
در صورتی که طلاق به درخواست زوج باشد مهریه و سایر حقوق مالی باید پرداخت شود.