مشاوره حقوقی رایگان - نظریه مشاور طلاق

با سلام. حدود چند سال با دختری دوست بودم. پارسال عقد کردیم. در دوران نامزدی بنا به درخواست خانمم رفتیم مشاور خانواده با زدن چند تست گفت شما به درد هم نمیخورید و فقط دوستای خوبی واسه هم میتونید باشید.. ولی به حرف مشاور گوش ندادیم چون همدیگه دوست داریم. الان خانمم درخواست طلاق داده. ایا نظر مشاور که در دوران نامزدی بوده و خانمم معرفیشون کردن، با ارایه نظریه مشاور مربوط به دو سال پیش امکان طلاق هست ؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. خیر امکان پذیر نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر نظر مشاور به عنوان ، دلیل برای طلاق ، از زوجه پذیرفته نمیشود

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. خیر نظر مشاور مذکور نمیتواند دلیلی برای طلاق از ناحیه همسرتان باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود صرف این مورد نمی تواند دلیل قاطع باشد اما در کنار سایر جهات بله شما سایر سایر موارد را نیز توضیح دهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام به صرف آن نظريه نمي شود استناد كرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نظریه مشاور تاثیری ندارد.
زوج می تواند بدون دلیل زوجه را طلاق دهد