مشاوره حقوقی رایگان - منزل مستقل برای تمکین

منزل پدری من دو طبقست و تمام امکانات دو طبقه از هم جداست و حتی ورودی های دو طبقه از هم جداست. ولی خانم من به دلیل اینکه خانواده من طبقه بالا هستند و ما طبقه پایین ؛ منزل مشترکمون رو ترک کرده رفته و خانمم میگه باید از خونه در بیای و من به خونه ی پدریت نمیام. سوالم اینه که با وجود مستقل بودن دو طبقه از هم دادگاه با توجه به ادعای خانمم منو مجبور به ترک منزل پدریم کنه؟ اسباب البیت هم تکمیل آمادست.ممنون میشم پاسخ بدید.سپاس.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام بنظر نمیرسه به این دلیل منزل معرفی شده مورد پذیرش قرار نگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حتما استقلالشان تامین نبوده که ترک منزل کردند.بستگی به دفاع و استدلال ایشان و نظر قاضی محترم دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به دستور دادگاه ،
خانه توسط کارشناس ، بازدید خواهد شد و در صورت مستقل بودن خانه و وجود تمام وسایل خانه ، و در شأن زوجه بودن خانه ، قاضی زوجه را الزام به تمکین خواهد نمود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مددکار اجتماعی دادکاه منزل را تایید نماید مکلف به حضور در ان منزل است