مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ماهیت فروشنامه

سلام اگر ثمن در فروشنامه نوشته نشود ولی الباقی ثمن نوشته مبلغ صد هزار تومان ایا فروشنده میتونه فسخ کنه ؟در صورتی که در فروشنامه اسقاط کافه خیارات ولو خیار غبن فاحش نوشته و ماهیت این فروشنامه در واقع صلح نامه بوده و مادربزرگ به نوه داده. ایا شهادت شاهد در دادگاه برای اثبات ماهیت فروشنامه تاثیر داره؟؟ کاتب فروشنامه بیاد دادگاه شهادت بده که از قصد طرفین اگاه بوده بعضی از وکلا در همین دادراه میگن وقتی ثمن نوشته نشده باشه میشه فروشنده فسخ کنه و راهی وجود نداره بعضی وکلا میگن نوشته نشدن ثمن به تنهایی باعث بی اعتباری قرارداد نمیشه و میشه ماهیت فروشنامه رو اثبات کرد. من خیلی این سوال رو مطرح کردم اینجا. لطفا جواب اخر رو به بنده بدید. این متن زیر رو هم از گوگل گرفتم .
نحوه اثبات :

(شهادت)

هنگامیکه مبایعه نامه ای نباشد و بیع بطور لفظی باشد و وقوع بیع انکار شود اثبات ان با شهادت دو مرد اثبات میشود.در صورتیکه یک شاهد مرد باشد ادعای خواهان با ضمیمه یک سوگند مبنی بر وقوع بیع اثبات میشود.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سوال تکراری است مدارک خود را جهت بررسی از طریق پلتفرم ارسال نمایید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

مبلغ ثمن معامله جهت رفع ابهام در قرارداد ضروری است منتها اگر شما مدعی قرارداد صلح هستید پروسه ان به نحو دیگری است میبایست اثبات وقوع صلح را در دادگاه به اثبات برسانید نه وقوع بیع را

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در عقد بیع ، وجود ثمن ، جز شرایط اساسی عقد بیع است و اگر در مبایعه نامه ، ثمن ذکر نشود ، عقد باطل است
و برای اینکه بتوانید ادعا نمایید که قرارداد ، عقد بیع نبوده بلکه عقد صلح است باید مفاد قرارداد مطالعه گردد و در دادگاه دادخواست اثبات وقوع عقد صلح را مطرح نمایید البته اگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توصیه میشود جهت بررسی مدارک اقدام نمایید