مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام من یک دستگاه خودرو پیکان داشتم که سال86یا87 فروختم به خریدار وکالت2ماهه تعویض پلاک دادم و قطعی سند رو هم امضا کردم و سند موند داخل محضر تا خریدار بره تعویض پلاک بعد بیاد سند رو بگیره. حالا الان بعد از 15 سال هنوز پلاک روی ماشینه و من هم نه آدرسی از خریدار دارم نه میدونم کدوم محضر بوده هرجا هم رفتم شکایت کنم میگن باید مدرکی داشته باشی . من حتی اسمه خریدار رو هم نمیدونم. فقط یدونه کارت سوخت با اون پلاک دارم. حالا من چجوری باید اون پلاک رو پیدا کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست صدور دستور موقت مبنی بر توقیف خودرو را بدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست دستور موقت برای توقف خودرو و فک پلاک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست دستور موقت دهید مبنی برتوقیف خودرود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست صدور دستور موقت دهید مبنی بر توقیف خودرو

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما ابتدا به پلیس راهور مراجعه نمایید تا از روی برگه های جریمه مشخص بشود که خودرو در تصرف چه کسی است و اسم و آدرس ایشان معلوم گردد
و سپس دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید و ..
جهت مشاوره در دادراه تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
امکان فک پلاک ودستور موقت وجود دارد