مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت و جبران خسارت

با سلام بنده مقداری کالا از یک شرکت تولیدی پوشاک با برند ثبت شده خریداری کردم و کالا را تحویل گرفته و در یک فروشگاه اینترنتی ثبت شده و دارای مجوز به فروش رساندم. صاحب برند از بنده به جرم نقض حقوق مالک برند شکایت کرد. بنده هم برای اثبات بی گناهی از کمک یک وکیل استفاده کردم. در مرحله بازپرسی حکم برائت و منع تعقیب صادر شد ولی بازپرس پرونده دستور منع فروش کالا رو هم صادر کرد. چند سوال داشتم. اول این که آیا میتونم بابت شکایتی که از من شده اعاده حیثیت کنم یا خیر؟ دوم این که مبلغ کالایی که دست بنده هست چشمگیره و در حال حاضر راهی برای فروش اون محصول ندارم ، آیا میتونم درخواست کنم که کالای در اختیار بنده مرجوع بشه یا این که مجدد امکان فروش اون محصول به من برگرده؟ سوم هزینه هایی که به من تحمیل شده (مانند هزینه وکیل و این که به دلیل عدم توانایی در فروش ، چک های اجاره محل کسب من برگشت خورده و مجبور هستم فروشگاه رو تخلیه و با پرداخت جریمه به مالک برگردونم) امکان درخواست جبران خسارت دارم یا خیر؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از جهات مختلف قابل بررسی است بهتر است مشاوره بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت بررسی اسناد واخذ توضیحات بیشترو ارائه راهکار قانونی مناسب در صورت تمایل از پنل مشاوره استفاده نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، جوانب موضوع را به خوبی و با شفافیت کافی مطرح نموده اید ؛ دوست عزیز موضوعی که تحت عنوان اعاده ی حیثیت مطرح می فرمایید ، در قانون مجازات اسلامی به عنوان افترا مطرح شده است . افترا کسی که می داند دیگری جرمی مرتکب نشده ، جرمی را به وی نسبت دهد . به عبارت دیگر، برای اینکه جرم افترا محقق شود نیاز است تا طرف با سوء نیت جرمی را به دیگری نسبت دهد . در موضوع شما ، درست است که صاحب برند از شما شکایت نموده و جرمی را به شما نسبت داده ولی با توجه به جهاتی که در پرونده تان مطرح نمودید ، به نظر نمی رسد که دارای سوء نیت بوده است لذا شکایت شما از ایشان به عنوان افترا اصولا منجر به نتیجه نخواهد شد.
در رابطه با قسمت دوم سوالتان مبنی بر فروش کالاهایی که در دست شما باقی مانده است ، با توجه به دستور بازپرس مبنی بر منع فروش ، امکان فروش کالاها را نخواهید داشت تا زمانی که دادگاه نسبت به این موضوع تعییین تکلیف نماید .
در رابطه با قسمت سوم سوالتان مبنی بر خساراتی که در این راه بر شما تحمیل شده است ، شما می توانید کلیه ی هزینه ها و خسارات و ضرر و زیانهای وارد شده که ناشی از شکایت صاحب برند از شما بوده ، از ایشان مطالبه نمایید . موفق و موید باشید در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر، با اینجانب تماس حاصل فرمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از جهات مختلف قابل بررسی است بهتر است مشاوره بگیرید