مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا برای اثبات عدم تمکین

باسلام
با توجه به مشکلات پیش آمده بین من و زوجه، ایشان خانه را ترک تموده و جهیزیشو برده و مهریه اجرا گذاشته، بنده هم شرایط تمکین رو محیا کردم و درخواست تمکین دادم،
اما الان خانومم میگه اصلا دیگه نمیخوام با تو زندگی کنم و میخوام توی خونه بابام باشم
برای تمکین هم من و هم ایشون وکیل گرفته، من از وکیلشون خواستم که در دفترشون اجازه بدن من با خانومم صحبت کنیم تا صلحی ایجاد بشه ولی متاسفانه خانومم در اتاق وکیلش بارها تاکید کردن که من نمیام باهات زندگی کنم، منم از اول جلسه صدا رو ضبط کردم، هدفشم اینه که در جلسه تمکین حاضر به تمکین بشه و بعد از یک روز زندگی با من. دوباره خونه رو ترک کنه، تا دوباره من برم درخواست تمکین بدم و منو اذیت کنه،
حالا در جلسه دادگاه عدم تمکین آیا میتونم از این صدا استفاده کنم؟ و آیا استفاده از این صدا برای بی علاقگی به زندگی، در دادگاه جرمه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام استفاده کنید ضرر ندارد و سوال دوم خیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ببینید اگر حتی در صدای ضبط شده گفته حاضر به تمکین نیست ولی در جلسه دادگاه اظهار کند حاضر به تمکین است استناد شما به صدای ضبط شده بی نتیجه می ماند . برای کسب راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله استناد نمایید سوال دوم نیز خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر در جلسه دادگاه زوجه اعلام نماید که حاضر به تمکین است ، قاضی رای به ، عدم تمکین زوجه صادر نخواهد کرد مگر

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،مشکلی ندارد.
ولی در صورت اعلام تمکین زن در جلسه دادگاه دعوی شما رد میشود.