مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه ثنا

سلام
دیروز ی پیامک به من اومد که ابلاغیه دادخواست از سامانه قضایی برات ثبت شده به شماره پرونده فلان
ولی از دیروز هر چی به حساب کاربری ثنا میرم ابلاغیه جدید مشاهده نمیکنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منتظر پیامکها و ابلاغ های بعدی باشید فعلا فقط اطلاع رسانی شده که پرونده له یا علیه شما به ثبت رسیده است

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام اولا قسمت ابلاغیه های مشاهده شده را مجدد ملاحظه کنید ؛ اگر چیزی مشاهده نکردید، چند روز منتظر شوید ابلاغ خواهد شد موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بعدا دوباره به سامانه مراجعه نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،منتظر پیامک بعدی باشید.
این پیامک ثبت پرونده است.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام جهت دریافت پیامک ابلاغیه وقت رسیدگی صبور باشید هم زمان تعیین وقت نمیشود و مدتی زمان میبرد