مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع و سوء استفاده از امتیازات و تقلب

من سه سال پیش کارتم دست مادرم بودکارتم راگم کردوچون سوادنداره همیشه رمزش روش نوشته بودم از مفقود شدن کارت تازمانی که من اقدام به مسدودکردن کارتم دوهفته طول کشیدچون پولی توکارت نبودزیادعجله ای برای مسدودکردنش نکردیم وقتی رفتم بانک کارت دیگری بگیرم کارمندبانک گفت حساب شما راقاضی مسدودکرده ویک میلیاردوسیصدمیلیون توحسابم هست وحق برداشت ندارم وگفت شماشاکی دارید ازشهرقم خلاصه الان حدودسه چهارسال میگذره تااینکه فهمیدم ممنوع خدمات شدم وقتی تو سامانه ثنا ثبت نام کردم دیدم چه خبره پنج تا ابلاغیه داشتم به اتهام تحصیل مال نامشروع سواستفاده از امتیازات وتقلب ردمال موندم چکارکنم ایاحرفموحاکم باورمیکنه من هیچ نقشی دراین اتهامات نداشتم چکار کنم لطفان راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سوء سابقه نداشته باشید و این توضیحات را به قاضی بدهید قبول میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، نیاز به بررسی جزئیات و گفتگو خواهد بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به مسائل پیش آمده و تعلق کارت به شما اصل بر این است که این اتهامات متوجه شماست مگر خلافش را ثابت کنید.