مشاوره حقوقی رایگان - طلاق همسر

سلام من و همسرم سه ساله ازدواج کردیم از اولش تفاهم نداشتیم نه شرایط فرهنگی اجتماعی اعتقادی هیچی ولی گفتیم چون هم دوس داریم حل میشه ولی حل نشد و روز به روز بدتر شد پوشش خودش بدتر کرد هرروز بددهنی می‌کنه و به من و خونوادم فوش میده و ب من میگی کجا برم چی بپوشم هرکاری کنم ب تو ربطی ندارد کار خونه هم اصلا نمیکنه و خونمون شده ی خرابه عملا تقریبا هر روزم دعوا داریم و فوش میده ب من و خونوادم دیگه واقعا با این کاراش ازش متنفرم و ذره ای دوسش ندارم میخواستم ببینم من با این دلایل میتونم طلاقش بدم؟دادگاه طرف من میگیره؟مرد واقعا حق هیچ دخالتی تو امورات نداره؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،حق طلاق با مرد است.
البته به شرط پرداخت حق و حقوق زن می توانید ایشان را طلاق دهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حق طلاق با مرد است و باید تمامی حق و حقوق زوجه را پرداخت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مرد حق طلاق دارد و می تواند طلاق دهید در خصوص سوالات بیشتر تماس بگیرسد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مرد برای طلاق نیازی به دلیل ندارد . در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

توافقی جدا شوید والا باید تمام حقوق مالی وی را بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زوج برای
اقامه دادخواست طلاق ، دلیل لازم ندارد و حکم طلاق صادر خواهد شد. ولی برای اجرای صیغه طلاق ( حداکثر 3 ماه از ابلاغ رای ) ، زوج باید تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید ( مهریه ، نفقه گذشته ، اجرت المثل ) یا موافقت زوجه برای طلاق را بگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حق طلاق با زوج می باشد با پرداخت حقوق مالی و یا تعیین تکلیف آن می توانید زوجه را طلاق دهید