مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی استناد آرا شعبه 44 دیوان

سلام علیکم
بنده به دلیل جلوگیری از وقوع فساد در اداره تبعید شده ام و مدارک و مستندات نیز به شعبه 44 ارائه کرده ام نکته جالب اینکه همه مدارک بنده مستند به قوانین کار و قوانین امور استخدامی است اما شعبه 44 دیوان فقط به جمله مصالح اداره خواسته اینجانب را رد نمود
آیا رای دیوان باید مستند به قانون باشد یا تامین مصالح کفایت میکند

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، هر چند آرای مراجع می بایست مستند به قانون باشد ولی اطلاعاتی که در مورد پرونده تان ارائه فرمودید بسیار کلی بوده و امکان اظهار نظر دقیق وجود ندارد. موفق باشید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع کلی بیان شده و نیاز به توضیحات بیشتر و جزئی تر دارد لذا از طریق مشاوره مطرح کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

ارا بايد مستند باشند
پرونده شما نياز به بررسي دارد از قسمت مشاوره تلفني دادراه استفاده نماييد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید مستند به قانون باشد