مشاوره حقوقی رایگان - اسم زهرا ایا قابل تغییره؟

سلام اسم من زهراست... و میخوام اسمم رو عوض کنم و به ثریا تغییر بدم ایا امکانش هست؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال و بعد دادگاه اقدام کنید مهم دلایل شماست.البته در مورد تغییر اسامی مذهبی سختگیری وجود دارد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق ثبت احوال و بعد دادگاه اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سخت است ولی اقدام کنید ضرری ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق ثبت احوال و در صورت عدم رسیدن به هدف خود از طریق دادگاه اقدام نمایید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

از طریق دادکاه اقدام کنید البته لازم به ذکراست عموما اسامی مذهبی را تغییر نمیدهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید اما باید یک سری اوصول را رعایت کنید و فقط کبار می توانید شکایت نمایید در صورت نیاز تماس بگیرید