مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه

سلام اوایل مرداد 1400 خانه ای را قولنامه کردیم زن و شوهر روی خانه وام گرفته بودند و خانه در رهن بانک بود به ما گفتند که این پول رو برای مریضی پدر خانم و بدهی خودشون میخوان که خونه از رهن بانک خارج بشه به ما گفتن همین فردا اقدام به گرفتن وام مسکن کنید که ما رفتیم دنبالش گفتند تا خونه در رهن بانکه نمیشه زنگ زدیم به فروشنده گفتیم گفتند که اون مقدار پولی که توافق کرده بودیم هرچه سریع تر به دست ما برسونید تا ما فک رهن کنیم ولی از اون موقع هنوز فک رهن انجام نشده دیروز بالاخره بعد کلی پیگیری همسرشون گفتند که شوهرم ضامن کسی شده که اختلاس کرده فرار کرده و الان به مشکل برخوردیم حالا من نمیدونم چیکار کنم احتمال اینکه تمام اینا نقشه بوده و مصادره بانک شده و اینکه بنگاه باید برای ما مبایعه نامه هولوگرام دار مینوشته که ننوشته قانونی بشه نمیدونم بنگاه هم در جریان داستان این خانواده بوده و با اونا همکاری کرده که اونا پولو از ما بگیرن بدن به بدهی خودشون حالا نمیدونم چیکار کنم مراحل قانونی ش چیه تاریخی که باید فک رهن میشده نشده دوبار تاریخ عقب افتاده شنیدم باید عدم حضور میگرفتم میگن شاید اگر اونا آدمای درستی نباشن عدم حضور ما گرفته باشن ولی بنظرم معنی نداره چون سند فک نشده در نتیجه ما کاری نمیتونیم انجام بدیم ممنون میشم مراحل قانونیش رو بفرمایید به ترتیب که به کجا مراجعه کنم پرداختی هامو دارم بعلاوه کپی مبایعه نامه و کپی سند اصلش دست خودشون مونده که مثلا از فک رهن در بیارن آیا دستم جایی بند هست ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک و مستندات شما باید مورد بررسی قرار گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی وتوضیحات بیشتر هست

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

این موضوع نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد ممکن است شکایت کلاهبرداری بتوانید بکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا شما مالک خانه محسوب میشوید
شما ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر فک رهن و انتقال سند رسمی در دفترخانه شماره .... در
ظرف 48 ساعت برای فروشنده ارسال نمایید
و سپس دادخواست الزام به فک رهن و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید و. ..
جهت مشاوره تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما باید دادخواست فک رهن والزام به تنظیم سند رسمی را از فروشنده بخواهید