مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

با سلام من حدود 6سال پیش یک دستگاه کامیونت امیکو خریداری کردم الان با برادرم دعوام شد چون ماشین با مدارک دست ایشان بود خودرو را قولنامه ای فروختند حالا من از چه طریق میتونم برای توقیف پلاک اقدام کنم. با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست توقیف پلاک و فک پلاک با دستور موقت دهید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اگر شما مالک خودرو بوده باشید در اینصورت برادرتان مرتکب جرم انتقال مال غیر شده اند و که در صورت احراز آن توسط قاضی، مجازات آن 1 تا 7 سال حبس تعزیزی خواهد بود موفق و موید باشید . در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با اینجانب تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان فروش مال غیر می توانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ایشان اذن و اجازه‌ای برای فروش و نقل و انتقال خودرو نداشتن می توانید علیه وی به اتهام انتقال مال غیر در حکم کلاهبرداری است شکایت خود را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مالک شما بودید برادرتان حق فروش نداشته بسته به دلایل شما میتوان دادخواست ابطال معامله فضولی یا شکایت فروش مال غیر داد ودستور موقت توقیف توقیف خودرو هم از دادگاه بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا شکایت فروش مال غیر را مطرح نمایید و سپس