مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام خسته نباشید من فرزندی 5ماهه دارم و بخاطر اختلاف زیاد و نپرداختن نفقه خودم و هم بچه ام مجبور شدم مهریه مطالبه کنم و من بابت مهریه خودرو همسرم رو از طریق ثبت اسناد توقیف کردم بعد از طریق دادگاه برای تامین خواسته و مطالبه مهریه دادخواست دادم در تاریخ 30مرداد( در شعبه دوم دادگاه) چون از طریق ثبت اسناد شکایت کرده بودم گفتن دادخواست شما رد شده باید از یک طریق شکایت کنید که من از طریق ثبت اسناد ماشین رو ازاد نمودم اما از طریق دادگاه توقیف نموده بعد در تاریخ27شهریور دادخواست تامین خواسته دادم (در شعبه اول) چون هزینه دادرسی نداده بودم به من ده روز مهلت دادن من هزینه دادرسی در تاریخ2مهر از طریق دفتر خدمات قضایی پرداخت نمودم ، اما همسرم با زرنگی تمام و به قصد فریب دادگاه با اینکه میدانستند خودرو در جهت مهریه توقیف شده در تاریخ 7مهر از طریق نوشتن یک لایحه که در شعبه دوم قبلا دادخواست بنده رد شده بود (اما در همان زمان در شعبه اول دادخواستم موجود بوده) یک قرار دفتر مبنی بر ازاد کردن خودرو خود از شعبه دوم ، خودرو خود رو ازاد نمودن (و تعویض پلاک انجام دادن) در حالی که من زودتر از ایشان شکایت کرده و پرونده منم مبنی بر تامین خواسته واصل خواسته که خودرو بوده برقرار بوده ، دوباره به دادگاه رفتم و با پیگیری های لازم توانستم نامه توقیف خودرو از دادگاه برای پلیس راهنمایی و رانندگی بگیرم که، تاریخ 16مهر اگر به نام ایشان بوده توقیف و اگر به شخص دیگری فروخته است نیز توقیف کنم که به من گفتن فروش مال غیر هست... حال سوالم این هست که چطوری برای فروش مال غیر نیز شکایت کنم فقط نامه دادگاه برای توقیف خودرو چه فیزیکی و چه سیستمی را دارم چگونه بابت فروش مال غیر شکایت کنم؟؟ و تا جایی که من مطلع شدم این اتفاق بخاطر سهل انگاری مامور اجرای حکم هست که بدون توجه به اینکه دادخواست بنده در شعبه اول موجود بوده فقط بخاطر اینکه قبلا در شعبه دوم دادخواست داده بودم و رد شده به همسرم اجازه دادند که خودرو آزاد کنند چرا باید در یک دادگاه چنین سهل انگاری بشه و حتی به منم گفتن شما نباید از دوتا شعبه شکایت میکردید مگر چون من در دوتا شعبه شکایت کردم که اونم بخاطر کرونا و زیاد بودن مراجعین دوتا شعبه خانواده هست مشکل از طرف بنده بوده!! در شعبه دوم دادخواستم رد شده بعد از طریق شعبه اول دوباره دادخواست دادم که همزمان خودرو از طریق دادگاه توقیف بوده چرا باید چنین سهل انگاری مامور اجرای احکام برای افرادی مثل بنده که تنها راه برای گرفتن حق خود مهریه میدادند انجام دهد؟؟؟آیا میتوانم با استناد به همین برگه توقیف خودرو که قاضی پرونده دادند بابت فروش مال غیر شکایت کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در صورتیکه حکم قطعی داشتید و همسرتان ماشین را منتقل کرده شکایت فروش مال غیر را به طرفیت ایشان در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان فروش مال غیر مطرح کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک و آرای شما جهت اظهار نظر دقیق باید بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید با عنوان فروش مال غیر مطرح کنید.