مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. با دادخواست عدم تمکین (زن همراه شوهرش به شهر دیگر نیاید زندگی کند) ایا این دلیل برای عدم تمکین میشود و اگر شود از پرداخت نفقه مرد معاف میشود ودرضمن هنوز درعقد هستیم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در صورت نداشتن حق تعیین مسکن بله-میتوانید اظهارنامه الزام به تمکین را ارسال کنید د صورت عدم پاسخ دادخواست الزام به تمکین بدین و درصورت امتناع از نفقه محروم خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله از موارد عدم تمکین است در این صورت نفقه منتفی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر تعیین محل سکونت با زوجه نیست با قطعی شدن عدم تمکین نفقه تعلق نمی گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه حکم الزام به تمکین بدهد در این صورت به زوجه نفقه تعلق نمی گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر زوج اعلام نماید که زوجه باید در شهر دیگری حاضر به زندگی بشود ، توسط زوجه ، قابل دفاع خواهد بود . و زوجه میتواند دفاع نماید که ...

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

محل سکونت زوجه محل سکونت زوج است مگر تعیین جای مسکن با زوجه باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید عدم تمکین بگیرید مگر حق تعیین مسکن را ضمن عقد به همسر داده باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام محل سکونت زوجه محل زندگی زوج می باشددرصورتی که زن حاضربه زندگی بازوج نگرددازمواردعدم تمکین می باشد