مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی

با سلام . پدرم در اسفند سال 98 منزلی را در قالب مبایعه نامه به همراه کد رهگیری از شخصی خریداری کردند.در آن زمان ملک هنوز پایان کار نداشت و مالک تعهد کردن در مبایعه نامه مبنی بر آنکه در تاریخ 30 تیر 99 سند را آماده می کنند‌. که این اتفاق نیوفتاد و عدم حضور ایشان توسط دفترخانه صادر شده. بعد از یک سال و اندی مالک سند را حاضر کرده اما مشخص شده سند به نام مالک نیست و ایشان سند را به نام همسر خود کرده اند. سوال این است آیا مالک می توانست منزلی که فروخته و کد رهگیری دارد به نام شخصی غیر از خریدار کند؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام باید بررسی کنید که کل مجتمع به نام همسر سازنده است یا به نام خودش؟ پایانکار و سند در ادره ثبت به نام چه کسی صادر شده؟انتقال در قالب کدام عقد صورت گرفته؟ و خیلی از سوالات دیگه؟

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر منزل خریداری شده یک واحد از یک آپارتمان است احتمالا سند مادر است و اسناد تفکیکی را هنوز نگرفته است .
در هر حال سوال شما مبهم است و نیاز به بررسی بیشتر دارد . در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مدارک باید بررسی گردد
اگر پس از اتمام و اخذ پایان کار و یند تفکیکی بنام همسر زدند شکایت فروش مال غیر نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حاضر به تنظیم سند نشدن می توانید فروش مال غیر شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کل واحدهای مستقر در آن آپارتمان به نام همسر مالک انتقال پیدا نموده است فروش مال غیر صورت نگرفته شما می توانید در وضعیت فعلی با توجه به مبایعه نامه ای که دارید به طرفیت همسر ایشان و شخص فروشنده دادخواست الزام به حضور در دفترخانه جهت نقل و انتقال رسمی آپارتمان را درخواست نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فروش ما غیر است و نوعی کلاهبرداری

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر بعد از اتمام و اخذ پایان کار سند تفکیکی به نام همسر زده باشد فروش مال غیر می باشد و شما می توانید از ایشان شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر مطلقا جرم انتقال مال غیر نیست
شما باید ابتدا یک اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام به انتقال سند رسمی ، به طرفیت فروشنده و شخصی که سند به نام ایشان است را مطرح نمایید و ..

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام ابتدا باید مدارک بررسی گردد اگر پس از اتمام و اخذ پایانکار بنام همسر زدند شکایت فروش مال غیر نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

سوال مبهم است.فروشنده دیگرمالک نبوده که بخواهدسند رابه نام همسرش انتقال دهد.درهرحال پدرشما میتواند دادخواست اثبات مالکیت والزام به تنظیم سندرسمی مطرح وپس ازاخذحکم سند بگیرد