مشاوره حقوقی رایگان - تخلف شهرداری

باسلام. در سوال قبلی که از اساتید پرسیدم میخواستم به این سوال برسم که مهندس ناظر بنده کارمند شهرداری هستن و طراح نقشه بنده نیز کارمند شهرداری هستن، طراح چون نتونستن دو پارکینگو در نقشه جوری ترسیم کنن که از نظام مهندسی تاییدیه بگیرن به من این پیشنهادو دادند که بجای دو تا پارکینگ، تو نقشه 140 متر پیلوت ترسیم کنن، البته به بنده هم وعده دادن که بعده تایید نقشه چون همه چیز دست خودمونه یعنی نظارت و اجرا خودمون یجوری حلش میکنیم ولی الان که بنده متحمل چند صد میلیون هزینه شدم این آقایون زیر حرفشون زدند و من بلاتکلیف موندم که چیکار کنم!؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید مطابق نقشه عمل می نمودید از مهندس ناظر در نظام شکایت نمایید و از طراح نقشه همچنین

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مهندس ناظر و طراح نقشه می توانید شکایت کرده و مطالبه خسارت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید مطابق نقشه عمل می کردید و اگر خلاف اون عمل کرده اید باید ادعای خود را ثابت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید مطابق نقشه تایید شده عمل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر
شما نمی توانید از ایشان مطالبه خسارت نمایید
با موافقت شما نقشه ترسیم شده است و خانه را ساخته اید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می بایست تهعد کتبی از طراح بگیرید . الان هم چون وعده به امر غیر قانونی داده اند و شما هم پذیرفته اید در واقع علیه خود اقدام کرده و به نظر در محاکم راه به جایی نمی برد .‌ فقط بابت تخلفات اداری از ارگان های مربوطه علیه طراح شکایت کنید