مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند زدن خودرو

سلام یک سال و نیم پیش یه خودرو از یه استان دیگه خریداری کردم و ماشین رو از یه شخص که بعنوان املاکی و خرید و فروش خوردو کار میکرد و یه باب مغازه به همین عناوین داشت تحویل گرفتم..مبلغ پول رو بحسابش زدم (نمایشگاه دار)... مالک اصلی ماشین رو به اون سپرده بود که براش بفروشه.. و امضای مالک اصلی پای قولنامه نبود و اون واسطه بجاش امضا کرد و مالک رو دیدم و تمام مدارک هم بهم تحویل داد..گویا قرار بوده که براش یه پراید خریداری کنه ولی بعلت تاخیر و گرون شدن خودرو ها به مشکل میخورن..من مالک ماشین هم دیدم و قرار شد فرداش وکالت تام بهم بده ولی فرداش محضر نیومد و ظهرش گفت شما برگرد شهر خودت من وکالت میزنم میفرستم برات..تا الان این کار رو نکرده و فقط میگه صبر کن صبر کن دارم از اون واسطه یا دلال شکایت میکنم منتظر جوابم..منم نمیدونم چکار کنم بهم گفت میتونم ماشین بخابونم پارکینگ منم ترسیدم و منتظر ... چکار باید کنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از اون بنگاه املاک شکایت کیفری کنید .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که صاحب اصلی خودرو قولنامه را امضا ننموده می تواند خودرو را توقیف نماید پیشنهاد میگردد از بنگاه املاک شکایت نمایید جهت مشاوره کامل و بررسی مدارک می توانید از طریق دادراه تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بنگاه در زمان فروش وکالت فروش داشته معامله درست است و شما الزام به تنظیم سند رو به طرفیت هر دو از دادگاه بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورتی که صاحب اصلی خودرو قولنامه را امضا ننموده می تواند خودرو را توقیف نماید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در اتحادیه بنگاه داران شکایت شود تا مشخص شود چه عملی انجام داده بعدا حقوقی یا کیفری اقدام شود