مشاوره حقوقی رایگان - تعویض ضامن وام بانک مسکن مهر پرند

با سلام
من یک واحد مسکن مهر در پرند خریداری کردم ، نقل و انتقال هم به نام خودم انجام شده ، آیا من میتونم با دریافت گواهی کسر از حقوق از محل کارم ، خودم رو به عنوان ضامن به بانک مسکن پرند معرفی کنم ؟ چون همه ی مدارک به نام خودم هست مشکل نداره ؟
مچکرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شرایط و ضوابط توسط بانک مربوطه بررسی و تایید می شود لذا از همان بانک سوال کنید