مشاوره حقوقی رایگان - با درود و عرض خسته نباشيد ، مي خواستم بپرسم كه اگر بنده در هنگام صدور گذرنامه جديد به همسر و پسر 12

با درود و عرض خسته نباشيد ، مي خواستم بپرسم كه اگر بنده در هنگام صدور گذرنامه جديد به همسر و پسر 12 ساله ام اجازه خروج را دادم ، در طي 5 سال اعتبار گذرنامه براي هر بار خروج همسر و فرزندم ، ايشان بايد مجوز خروج را اخذ نمايند يا همان امضاي زمان گرفتن گذرنامه كافي است ؟ اين جانب مي خواهم براي هر بار خروج همسرم ، مجوز مستقل تهيه شود. راهكار مورد مطرح شده چه مي باشد ؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تا زمان اعتبار گذرنامه رضایت مجدد لازم نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای یک بار جهت خروج از کشور اذن داده باشید برای مراحل بعدی نیز باعث مجدداً صادر شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه یک بار برای گذرنامه رضایت داده باشد نیاز به اذن دیگر نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در هنگام دادن اجازه خروج ، ذکر نمایید که اجازه خروج ،
برای فقط یک مرتبه می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا پایان اعتبار نیاز به رضایت مجدد نیست.