مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تخلیه و انضمامات آن

قسمتی از متن دادخواست من به شرح ذیل می باشد :

بنده با وجود تماس های مکرر و مراجعات متعدد و ارسال اظهارنامه مبنی بر تخلیه آپارتمان نامبرده هیچ اقدامی ننموده و ملک بنده را تصرف نموده و باعث خسارت به بنده شده لذا با تقدیم دادخواست تقاضای دستور تخلیه ملک فوق الذکر و همچنین دریافت اجرت المثل ایام تصرف از تاریخ انقضای قرارداد لغایت تخلیه ملک مذکور به انضمام خسارات وارده قانونی و هزینه های دادرسی به شرح ستون خواسته مورد ادعاست.

ستون خواسته این دادخواست به شرح ذیل می باشد:

1- تخلیه ( تقاضای تخلیه آپارتمان به آدرس ...) با توجه به اتمام مهلت قرارداد به انضمام کلیه خسارات وارده و هزینه های دادرسی
2- مطالبه اجرت المثل اموال ( تقاضای اجرت المثل ایام تصرف با جلب نظر کارشناس
3- مطالبه خسارات دادرسی

سوال؟

من حدود 8 روز بعد از اتمام تاریخ قرارداد اجاره بدلیل عدم تخلیه مستاجر قبلی در موعد مقرر در قولنامه، مجبور به فسخ قرارداد اجاره با مستاجر جدید شدم که بابت فسخ قرارداد مبلغ 2 میلیون تومان هزینه کمیسیون دوطرف (1 میلیون بابت کمسیون قرارداد خودم و 1 میلیون هم بابت کمسیون مستاجر جدید) را به مشاور املاک پرداخت کردم. و رسید دریافت کردم

آیا با توجه به متن دادخواست فوق الذکر با همین دادخواست می توانم 2 میلیون تومانی که بابت فسخ قرارداد جدید، خسارت پرداخت کرده ام که مسبب اصلی آن مستاجر قبلی بوده بگیرم یا خیر ؟ اگر نیاز به دادخواست جدید دارد بعد از جلسات رسیدگی شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه خسارات وارده بدهم یا قبل از جلسات رسیدگی ؟

خدا خیر به شما عنایت فرماید لطفاً راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما در حد پاسخ کوتاه نیست از طریق مشاوره تلفنی مطرح کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال شما در حد پاسخ کوتاه نیست از طریق مشاوره تلفنی مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما در حد پاسخ کوتاه نیست