مشاوره حقوقی رایگان - اتفاق در ساختمان

با عرض سلام یک سوال داشتم از شما من شاگرد سنگ کار بودم و داشتیم پله باش میزدیم و برای برق کشی رفت یک پیکور برداشت اورد اقای صاحب کارمون بو داد به دست من گفت اینجا رو سوراخ کن و من دیدم که نمی توانم گذاشتم و رفتم سرکار خودم و اقای صاحب کار گفت من بجایی تو ملات میبرم بیا تو سوراخ کن و بعد دستم شکست و با ماشین شخصی صاحب کار رفتیم ارتوپدی و اقایی دکتر ما رو فرستاد عکس بگیرم این اقایی صاحب کار با دفترچه بیمه خودش منو برد عکس برداری و بعد رفتم شکایت کردم پزشک قانونی یک نامه داد ببر بیمارستان و نامه رو بردم به ایم صاحب کار توی بیمارسان ثبت شده و اقای صاحب کار هر چی که به من هزینه کرده بود رفته از بیمه گرفته بود و همون روز که اتفاق افتاده بود اقای صاحب کار رفته بیمه کرده حالا من باید چطور مراحل قانونی رو طی کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات شما مدارک مستند و قابل بررسی خواهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام از طریق بیمه مربوطه پیگیری نمایید جهت راهنمایی کامل تر از طریق دادراه تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق بیمه پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام

1-مراجعه حادثه دیده و یا اولیای دم به مراجع قضایی انتظامی برای طرح شکوائیه یا دادخواست
2-بررسی شکوائیه حادثه دیده یا اولیای دم توسط مقام محترم قضایی و انتظامی.
3-مراجعه حادثه دیده یا اولیای دم به کلانتری جهت تشکیل پرونده و اخذ نظریه از ادارات کار و امور اجتماعی و پزشکی قانونی
4-مراجعه حادثه دیده به واحد بازرسی کار اداره کل کار و امور اجتماعی استان یا اداره شهرستان و ارائه نامه کلانتری جهت مطالعه پرونده و بررسی صحنه حادثه و ثبت اظهارات شهود به منظور تهیه گزارش حادثه توسط بازرس کار
5- تحویل گزارش حادثه از سوی اداره کل کار و امور اجتماعی استان یا اداره شهرستان به کلانتری، به منظور ارجاع به مرجع قضایی برای ابلاغ نظریه بازرس کار به اصحاب پرونده وصدور رای.