مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

مالک4دانگ خانه مسکونی هستم.کسی بدون اجازه وارد ملک بنده شده و با چندین مرتبه اخطار دادن بنده از ملک شخصی ام خارج نشد. و مرا مورد حمله قرار داده و اقدام ب کتک کرده ک من از خودم دفاع کردم بدون اینکه او را کتک بزنم.حال علیه بنده شکایت کرده.من دارای 2 شاهد هستم.ایشون بدون هیچ شاهدی میتونن ثابت کنند.؟؟؟یا حق باچه کسی است؟؟؟چه کسی مجرم است؟؟؟جرم او چیست؟؟؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

برای اثبات ادعای خود می‌بایست ادله ارائه بدهند و بدون ارائه آن چیزی را نمی‌توانند اثبات کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ایشان باید ادعای خود را ثابت شما نیز به شهود خود استناد نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید به دفاع مشروع استناد نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کسی که مدعی حقی است باید ادله اثباتی خود را ارائه نماید و تشخیص با دادگاه است