مشاوره حقوقی رایگان - دایر نمودن دفتر مهندسی در آپارتمان مسکونی، علیرغم مخالفت همه ساکنین

با سلام

ابتدای سال جاری شخصی خودش رو مالک جدید یکی از واحدها معرفی کرد و عنوان نمود که پس از تخلیه و تحویل ملک قصد دارند در واحد دفتر مهندسی دایر نمایند
گفتنی است آپارتمان مذکور 10 واحد مسکونی است که ساکن تمام واحدها نیز خانواد بوده و کاربری مسکونی دارد
از همان زمان نیز علیرغم حضور نفر قبلی به عنوان مستاجر، شارژ ساختمان پرداخت نشده است و مالک نیز اعلام داشته اند کاری به مستاجر نداشته باشید من شارژ را پرداخت می کنم ولی تا کنون علیرغم پیگیری های مکرر هیچ مبلغی پرداخت نشده است و بدهی واحد به مبلغ 2 میلیون تومان رسیده است
در ضمن پس از تخلیه ملک که اخیرا رخ داده است علیرغم مخالفت همه ساکنین و اعلام این مطلب به ایشان همچنان قصد دارند در واحد مسکونی دفتر مهندسی دایر نمایند و وسایلی نیز در این راستا به واحد برده اند
با این مورد چه برخورد قانونی می توان داشت.

سپاس از توجه و همکاری شما

پاسخ ها :

دایر نمودن دفتر مهندسی در آپارتمان مسکونی دفتر مهندسی در آپارتمان مسکونی آپارتمان