مشاوره حقوقی رایگان - توقیف

سلام ماشین تعویض پلاک کردم بعد الان ماشین توقیف شده برای قبل تعویض پلاکه ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضوری پیگیری نمایید

زینب قاسمی

زینب قاسمی :

استان :

احتمالا صاحب پلاک قبلی به شخصی بدهکار بوده به همین دلیل اتومبیل توقیف شده باید مدارک بررسی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام حضورا به راهور مراجعه و پرس و جو کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر برا تاریخ قبل تعویض ماشین به هردلیلی توقیف باشد درسیستم راهور ثبت وامکان تعویض پلاک نیست .لذا از طریق راهور جویا شوید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما حیلی کلی است نیاز به بررسی جزئیات دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به مرجع توقبف کننده مراجعه و ع=لت را جویا شوید و بر اساس ان اقدامات لازم را انجام داد