مشاوره حقوقی رایگان - مهریه ،حضانت و خرج بچه ها

باسلام، من در سال 87 با مهریه 35 میلیون تومان و 5 سکه تمام عقد کردم، شوهرم الان بعد سه فرزند خیانت کرده و بدون اجازه من زن گرفته، به علاوه چندروز پیش ضرب و جرح کرد و بدنم کبود شده، نفقه درست نمیدهد، الان برای نفقه و مهریه و ضرب و جرح شکایت کردم، شوهرم یک خانه داره که نصفش به نام من هست و نصف دیگر بنام شوهرم ، یک ماشین هم داره که بیشترش مال باباش هست و از ماشین سهم داره ، من میخاهم خونه و دونگ ماشین که بنام شوهرم هست بجای مهریه بردارم و حضانت بچه ها باشوهرم باشه ولی بچه ها پیش من زندگی کنن تا خرج بچه هاشو بده، اما شوهرم میخاد منو با نصف خونه طلاق بده و نصف دیگه رو بنام بچه ها بزنه و به علاوه حضانت بچه رو میخاد به من بده و خرج بچه ها رو بین من خودش نصف نصف کنه اما من خانه دار هستم و شغلی ندارم که بتونم خرج بچه بدم، شوهرم واقعا ظلم بزرگی در حق من و بچه ها کرده چون نه میخاد مهریه کامل بده نه میخاد خرج بچه هارو درست بده،، به علاوه من از بچه ها نمیتونم دل بکنم و بزارم پیش باباشون شوهرم بیماری اعصاب و روان هم دارن آدم درستی نیست، از طرفی خرج بچه هم نمیتونم خودم بدم ولی دوس دارم بچه هام پیشم باشن و مهریه هم میخام چون باید خونه داشته باشم برای نگهداری بچه هام،، لطفا چه راهکاری میدین؟ من باید چکار کنم که حق خودم و بچه ها ضایع نشود و شوهرم هم خرجی بچه ها رو به صورت کامل پرداخت کنه؟؟؟؟؟ اگر حضانت بچه ها با من باشه میتونم از دادگاه بخام که خرج بچه ها رو شوهرم کامل پرداخت کنه هرماه؟؟؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

حتی حضانت بچه ها باشما باشه می بایست نفقه بچه هارو پرداخت کنن و بابت مهریه و نفقه اموالی که گفتین از طریق اداره ثبت توقیف کنین

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نفقه فرزندان با شوهرتون است حتي اگر حضانتشان با شما باشد در مورد ضرب و جرح هم ميتوانيد شكايت كيفري نماييد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توان شکایات و دادخواست های متفاوتی را طرح و به جریان بیندازید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت ربطی به نفقه نداره و به هر حال نفقه انها با پدرشان هست برای گرفتن مهریه هم دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه در هر صورت با زوج است .
برای مطالبه نفقه از طریق دفترخانه ای که عقد کرده اید اقدام کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام نفقه در هر صورت با زوج است حتي اگر حضانتشان با شما باشد در مورد ضرب و جرح هم ميتوانيد دعوای كيفري طرح نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زوج در هر حال باید نفقه را پرداخت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در خصوص حقوق مالی خود اقدام کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

زوج در هر حال باید نفقه را پرداخت نماید