مشاوره حقوقی رایگان - معامله

با سلام؛ میز و صندلی باغی با تشک هایش خریدم رنگ تشک های موجود در مغازه را نپسندیدم مغازه دار گفت ببرید هفته آینده بارم میاد بیایید هر کدام پسندید عوض کنید حالا رفتم میگه هرکدام عوض کنید باید 50 هزار تومان بیشتر بدهید آیا به 110 زنگ بزنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا با مصالحه حل و فصل کرد در صورت عدم مصالحه می‌تواند از طریق اتحادیه اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با هم به طور سازشی مشکل را حل کنید در غیر این صورت از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر با توافق حل نشد می توانید به اتحادیه شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر به توافق نرسیدید به اتحادیه شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از اتحادیه و صنف مربوطه پیگیری نمایید.
بهتر است توافق نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به توافق نرسیدید به اتحادیه شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
110 در این زمینه کاری نمی تواند انجام دهد