مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات ملک و پرداخت نکردن چک ام

با سلام ملکی را خریداری کردام قرار تحویل برج 4 با اوردن امتیازات بودو یک چک برای برج 7 دادم تا به امروز نه امتیازات را اورده نه تحویل داده و من چک را پاس نکردم میگوید چک را فروخته ام باید پاس کنی در صورتی که چک بابت خرید ملک نوشته و به نام فروشنده است باید چکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد و الزام به تسلیم مبیع به صورت کامل و خسارات را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید
و مبلغ چک را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید و اگر فروشنده ، چک را به شخص دیگری داده است دادخواست جلب ثالث ( فروشنده ) را مطرح نمایید و سپس

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید طبق قراردادعمل کنید و تا تعهد خود را انجام‌نداده چک را پاس نکنید و دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید و دادخواست جلب ثالث بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید.