مشاوره حقوقی رایگان - بررسی مستندات و مدارک

سلام خسته نباشید
من برای یک شخصی ارز دیجیتال خریدم اما ایشون پول کلاهبرداری شده به حسابم واریز کردند و الان کارت بانکی من تا سقف اون مبلغ مسدود شده.ایشون تمام چت هامون رو پاک و منو بلاک کردند اما من رسید های خرید ارز از صرافی، عکس کارت بانکی واریزکننده (احراز هویت) و همچنین پیام هایی که دومین بار برای خرید ارز بهم مراجعه کردند رو دارم. من هفته آینده این مدارک رو به پلیس فتا اون شهر تحویل میدم تا اونا برای قاضی جهت بررسی ارسال کنند.
میخواستم بدونم با این مدارک و مستندات ممکنه که قاضی بر علیه من رای بده؟

پاسخ ها :

بررسی مستندات و مدارک واریز وجه کلاهبرداری شده جرایم اینترنتی