مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام بنده دو عدد سکه به دو نفر فروختم ایشان برای من پول را انتقال داده ولی حسابم مسدود شد پیگیری کردم متوجه شده از حساب فردی در مازندران و ارومیه برای من پول را انتقال داده شده و این دو فرد هم بر روی لینکی زده اند و اطلاعت حسابشان پخش شده
حالا تکلیف من چیه من میتوانم از این دو به خاطر به دردسر افتادنم شکایت کنم ؟
البته شکایت کردم و لایحه هم زدم و قصد شرکت در دادگاه و پیگیری پرونده را دارم البته تصویر واضح شخص هکر را دارم با چند شماره موبایل و مدرک دیگر
حالا با این تفاسیر کسی که در نگهداری اطلاعات بانکی خود سهل انگار است و من را در یک شهر دیگر به دردسر انداخته چیست کار دیگری از دستم بر میآید؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر از این دونفر نمیتوانید شکایت کنید شما احتمالا مورد کلاهبرداری مثلثی قرار گرفتید و باید از خریدار سکه ها شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است، اظهارات تان را در شکایت مطرح و پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانون پول را به مالک آن باید پس بدهید و شکایت خود را علیه شخص کلاهبردار یا همان هکر پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید گفت کلاهبرداری ارکان خاصی و ارکان باید وجود داشته باشد تا بتواند آن را کلاهبرداری دانست کلاهبرداری جرمی است که ارتباط نزدیکی با تعاونی دیگر همچون تحصیل مال از طریق نامشروع دارد پس باید دقت خاصی در طرح شکایت یا دفاع از عنوان شکایت انجام داد که پس از بررسی اسناد و مدارک مربوطه است.