مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام و وقت بخیر بنده با خانمم از همدیگه داریم جدا میشیم طلاق توافقی و برای حضانت بچه یک بچه دختر 2ساله داریم کلا حضانت بچه با وی هست و قبول کردیم ولی مشکل اینه که میگه باید اجازه برای مدرسه، برای دانشگاه، برای شوهر دادن و بیرون کشور و همه امور را بدی ب من و تا میگیم ن میگه میرم قانونی و داره قانونی هم ی مراحلی را میره جلو ی دوتا ابلاغ و اخطار و اینا اومد واسم‌. آیا دادگاه و قاضی این متون و شروط خانم را قبول میکنه یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر یکسری شروط خانم قابل قبول نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ببینید طلاق توافقی همانطور که از نام آن پیداست توافقی بین شماست خانم از بعضی مسائل گذشت می کند مانند مهریه و در قبال آن مطالباتی مثل وکالت برای امور فرزند می خواهد که اصولا حق با ایشان است . ولی قانونا نمی تواند شما را ملزم به دادن وکالت نماید حال شما می توانید موضوع وکالت را محدود کنید مثلا اجازه ازدواج را وکالت ندهید یا خروج از کشور ولی برای سایر کارهای اداری مثل مدرسه و ایجاد حساب بانکی و ... وکالت دهید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر حضانت با ولایت فرق دارد ایشان مواردی که حسب ولایت حق شماست را به اسم حضانت مطالبه میکند‌.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .مادامی که حضانت با مادریا پدر است درخصوص نگهداری وسرپرستی می تواند بنابر مصلحت انجام دهد فقط اموری را نمی تواند انجام دهد که در واقع به حقوق طرف مقابل لطمه میزند مثلا خروج فرزنداز کشور یا شهر باعث تضییع حقوق طرف مقابل دربحث ملاقات فرزند می شود که در اینصورت بایستی اذن دیگری واجازه دادگاه در مواردی سپردن خسارات احتمالی .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر بهتر است توافق نمایید