مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سنوات گذشته معلولیت

باسلام،بنده سال 69درسمت وظیفه سپاه دچارسانحه درحین خدمت ودر محوطه یگان خدمت ومعاف شدم،پس از حدود 20سال پرونده را به جریان انداخته و پس از مراحل قانونی مشمول بند ج ماده121سپاه و معادل طبقه 5آیین نامه بصورت دائم(معلول حین خدمت) شدم و پرونده تکمیل و حقوق اعمال شد، سئوال بنده اینه که باتوجه به اینکه این ضایعه از سال 69 من رو از کار افتاده کرده نباید این مدت حدودأ بیست سال رو دریافت کنم،از نظر قانون اگر مستحق دریافت این سنوات هستم لطفا برای وصول آن راهنماییم کنید. باتشکر(یاری تبار)

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، شما می توانید این سنوات را دریافت کنید. شما باید دادخواست مطالبه حق سنوات این چند سال را بدهید.