مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

سلام خسته نباشید. من پدرم فوت کرده یه خودرو به نامش هست الان همه کارای انحصار وراثت رو انجام دادیم یه خواهر و برادر دارم که از اون ها هم وکالت گرفتم برای فروش ماشین الان باید برا تعویض پلاک خواهر برادرم بیان یا لازم نیست؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر لازم نیست با وکالت‌نامه می توانید از طرف آنها نیز امضاء کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با استراحت وکالتنامه می‌توانید به نیابت از ایشان امضا نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر وکالت تعویض پلاک ، دارید حضور آنها
لازم نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
اگر وکالت در تعویض پلاک دارید خیر