مشاوره حقوقی رایگان - وکالت از مادربزرگم

سلام و خسته نباشید
من مادرم چند ماهه پیش فوت کردند. بعد وارثشون من و خواهرم و مادرشون هستیم کلا 3 تا وارث میشیم. انحصار ورثه کردیم برگه‌هم دریافت کردیم حالا مادربزرگم از ارث مادرم چیزی نمی‌خواد بخاطره همین یه وکالت نامه به من که یکی از وراث هستم دادن. میخواستم ببینم با اون وکالت نامه میتونم ماشین مادرمو بفروشم؟
خواهرم خودش رضایت داره و میاد ولی چون مادربزرگ سنش زیاده بخاطره همین وکالت گرفتم ازش تو دفترخونه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به وکالت نامه و مفاد ان دارد باید بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف وکالت نامه کافی نیست اقدامات دیگری هم نیاز است تا با دردسرهای بعدی مواجه نشوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به استناد وکالتنامه امکان نقل و انتقال خودرو وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید بفروشد و تا زمانی که مادربزرگتون زنده هست می توانید اقدام کنید بعد از فوت ایشان وکالت‌نامه باطل میشه.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله میتوانید خودرو را انتقال بدهید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله -میتوانید البته تا قبل از فوت مادربزرگ میتوانید از وکاتنامه استفاده کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله تا زمانی که در قید حیات هستند اقدام نمایید چراکه با فوت وکالت منتفی می گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام میتوانید بفروشید اگر مادر بزرگ فوت کند وکالت باطل می‌باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا در قید حیات هستند از این وکالتنانه استفاده کنید چرا که وکالت عقد جایز است و با فوت هر کدام از طرفین باطل میشود.