مشاوره حقوقی رایگان - تعیین‌ نوبت دادگاه

با سلام. پرونده طلاق توافقی بعد از جلسه شورای حل اختلاف قرار شده که برای تعیین نوبت دادگاه و‌ نتیجه نهایی مشخص بشه.
داخل سایت طبق شماره پرونده چک کردم شورای حل اختلاف زده شده (جهت طلاق توافقی سازش طرفین به مراجع صالح اعلام شد)
اقدام ما جهت طلاق توافقی و عدم سازش بوده و برگه رو امضا کردیم الان این به چه معنی هست ؟ نوبت دادگاه رو چطور پیگیری کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شما در ثنا ابلاغ میشود منتظر بمانید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جهت اطمینان چند روز دیگر به شعبه دادگاه مراجعه کرده و گزارش شورا را مطالعه نمایید یا کپی بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرونده بهد دادگاه ارسال خواهد شد . زمان
جلسه دادگاه ، به شما ابلاغ خواهد شد و