مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین و حضانت فرزند

با سلام من کارمند دولتم و در شهرستان ساکنم و خانمم قصد جدایی داره و خونه مادرشه که تهرانه
بچمونو هم که شش ماهگیه برده با توجه به اینکه حضانت فرزند تا 7سالگی با مادره و محل اقامت مشترکمون شهرستان بوده که 600 کیلومتر از کرج فاصله داره ایا بعد گرفتن حضانت خانمم میتونه بچه رو از شهری که ساکن بودیم بطور دایم تا هفت سال ببره کرج.چون من کارمندم و خانمم خانه دار و امکان انتقال به کرج ندارم و امکان ملاقات بچه سخت میشه برام. ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت با مادر است و باید در مورد محل ملاقات توافق کنید در غیر اینصورت دادگاه مکانرا تعیین میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در خصوص حضانت و ملاقات مصلحت طفل در نظر گرفته میشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .در مورد ملاقات فرزند اگر اختلاف داشته باشید دادگاه مواعد ومکان را تعییدن می نماید .البته مهم مصلحت فرزند است که در نظر گرفته می شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مکان ملاقات در شهری است که اقامتگاه محجور آنجا واقع است علی ایحال محل اقامت فرزند شما کرج می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در رابطه با این
موضوع ، قاضی
تصمیم میگیرد که برای ملاقات فرزند ، زوج به محل زندگی زوجه بروید یا زوجه بچه را به محل زندگی زوج بیاورد