مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به خاطر اعتیاد

سلام خدمت دوستان عزیز.بنده به عنوان مرد یک خانواده سوالی داشتم.راستش موضوع از این قراره من الان حدود 4 ساله اعتیاد دارم و با همسرم همیشه مشکل داشتم البته من الان حدود 12 ساله که ازدواج کردم و از همون سال اول من با انواع مشکلات با همسرم روبرو شدم از مریضی و غش کردنای پی در پی ایشون گرفته تا مشکلات عصبی و چند بار خودکشی با قرص که خداروشکر تمام این مشکلات حل شد یه 4 سالی یه نفسی کشیدم تا الان که حدود 4 ساله من اعتیاد دارم و همسرم هر بار با طلاق و بردن بچه م منو تهدید میکنه. یک پسر 5 ساله دارم. الان که دارم این پیامو مینویسم خانمم وسایلشو جمع کرده و رفته که فردا بره دادگاه بچمم میخواست ببره که مانعش شدم. با این اوضاع برگ برنده ایشون میتونه اعتیاد من باشه یا برگ برنده من پرونده های که تو بیمارستان لقمان داره چون هر دوی ما با خود طلاق مشکلی نداریم مشکل هردومون بچه س نه من بچه میدم نه اون بچه میزاره پیش من.
ببخشید بابت زیاده گویی.ممنون میشم پاسخ بدین.
آها اینو یادم رفت بگم فوق العاده بد دهن و بی تربیت و البته دست بزن داره که کلی مدرک از بد دهنی و جای جنگاشو روی دستو سینه و گردن صورتم دارم و این در صورتیه که اصلا دلم نمیاد دس روش بلند کنم چون از نظر چه ام دقیقا نصف منه و واقعا میترسم که بزنمش بلایی سرش بیاد.
بازم بابت اینکه وقت گذاشتین ممنون و معذرت بابت وقتی که گرفتم ازتون.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پسر تا 7 سالگی حضانتش با مادر است بعد از آن تا 15 سالگی با شماست البته اعتیاد شما ممکن است باعث سلب حضانت شما شود .
اگر بیماری روحی گذشته خانم برطرف شده و از لحاظ پزشک قانونی حالت خطرناکی نداشته باشد نمی تواند برای شما تاثیر مثبت در پرونده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه شما اعتیاد دارید ، اعتیاد دلیل برای طلاق توسط زوجه میباشد البته اگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعتیاد تخت شرایطی دلیل طلاق محسوب می شود و زن می تواند به خاطر اعتیاد مرد طلاق بگیرد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تحت شرایطی زوجه میتواند به واسطه اعتیاد زوج تقاضای طلاق نماید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در خصوص حضانت تا 7 سالگی با مادر است و بعد از آن تا 15 با پدر ودر صورت اثبات عدم صلاحیت شما مادر می تواند حضانت را از شما سلب نماید
به جهت اعتیاد نیز زوجه می تواند طلاق بگیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت شرایطی زوجه میتواند به واسطه اعتیاد زوج تقاضای طلاق نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام . اعتیاد اگر خانمان بر انداز باشد در صورت اثبات زن می تواند طلاق بگیرد . حضانت فرزند تا7سالگی با مادر است بعد از ان تا سن بلوغ به مرد وپس از ان تصمیم گیرنده خود فرزند است.در مواردی بین شما اختلاف باشد برای ملاقات فرزند خود دادگاه روز وساعت تعیین می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اسناد و مدارک شما قابل بررسی می‌باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيقتر مدارك شما وجود دارد