مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر بعد از 7 سال

درود
بنده همسرم متارکه کردن و دخترم رو که 3 ماهه هستن با خودشون بردن بدون هیچ دلیلی..میخواستم مطمئن شم که ایا بعد از 7 سال دادگاه حضانت رو در صورت فراهم بودن همه شرایط مالی و رفاهی و ... حتما به پدر میده .. و به وابستگی عاطفی بچه توجهی نمیکنه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند بعد از هفت سالگی حضانت با پدر است ولیکن مصلحت طفل ملاک اصلی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه براساس مصلحت کودک تصمیم می گیرد.