مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم در شناسنامه

سلام اسم شناسنامه ی من مرضیه هست ولی من از بچگی تا به الان در مدرسه ، خانواده ، فامیل ، دوست و همه جا به اسم پرنیا منو میشناختن و صدا میزندد و اصلا با اسم مرضیه آشنا نیستم. خواستم بدونم امکان تغییر اسمم به اسمی که از بچگی صدام میزنن و میشناسن هست ؟ و شرایطش چیه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد بعضا قبول می کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه اقدام نمایید محتمل است نتیجه بگیرید

مینا احمدی

مینا احمدی :

در شرايطي بله
اول ثبت احوال بعد دادگاه عمومي

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اول از طریق ثبت احوال و سپس از طریق دادکاه به طرفیت ثبت احوال اگر ادله قوی باشد حتما قبول می کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به اداره ثبت ، درخواست تغییر نام
را مطرح نمایید و در صورت رد درخواست ، باید در دادگاه درخواست تغییر نام را مطرح نمایید و