مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارات دادرسی

سلام و عرض خسته نباشید من دوتا چک صدمیلیونی دارم که برگشت خورده و در توانم نیست پرداخت کنم طلبکار بنده درخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی داده بود که بعلت حضور نیافتن شهود و خوانده و خواهان درخواستش رد شد ولی روز بعدش شکایت دیگری در شعبه حقوقی به ثبت رسید به عنوان (اعسار از پرداخت هزينه دادرسي، تامين خواسته، مطالبه خسارات دادرسي همزمان با خواسته اصلي) شده که یک ماه بعد طلبکار باید در دادگاه حاضر شود میخواستم بدونم این مربوط به همان پرونده قبلی میشه؟ و اگه درخواست اعسارش رد شده بازهم میتونه شکایت کنه؟ و بنده هم میتوانم درخواست اعسار بدم چون دارایی و توان پرداخت ندارم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله وقتی حکم صادر شد شما هم میتوانید داخواست اعسار بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله بعد از صدور حکم دادخواست اعسار را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید دادخواست اعسار و تقسیط تقدیم نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور اجرائیه دادخواست اعسار بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خواهان میتواند دوباره درخواست اعسار از هزینه دادرسی بدهد
و بعد از صدور حکم قطعی ، ظرف 1 ماه از ابلاغ اجراییه ، شما باید دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام.جهت اطمینان به سامانه عدل ایران مراجعه کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پس از صدور اجرائیه می‌توانید دادخواست اعسار دهید