مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله

سلام. ماشین خریدم سند هم زده شده به اسمم، ماشین برای زن داداشش بوده، من از نمایشگاهی خریدم، تو مبایعه نامه اومده من از صاحب نمایشگاهی خریدم، یه مقدار کارت کشیدم الباقی چک بین بانکی به اسم صاحب نمایشگاهی دادم، صاحب نمایشگاهی با زن داداش به مشکل خوردن الان بعد از چند ماه زن داداش رفته شکایت کرده میگه پول نداده به من!
آیا میتونن ماشین رو از دستم بگیرن؟!
خواهشا زود بگید

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. در مورد مشابهی من حکمی دارم که دادگاه رای به نفع خریدار داده و گفته : شما که ماشین را گذاشتی نمایشگاه و اسناد را هم دادی پس یعنی که راضی بودید . البته فروشنده چک را گرفته بود. حالا در این مورد هم اگر این شکایت مطرح شد شما باید اون نمایشگاهی را جلب به دادرسی کنید و اراده و رضایت شخص را به فروش خودرو توسط نمایشگاه ثابت کنید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر نمی توانند به واریز وجه و چک بین بانکی استناد نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر با یک دفاع خوب شما موفق میشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان استرداد ماشین وجود دارد اگر ..
زیرا شما ثمن معامله را به مالک پرداخت نکرده اید
جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مدارک مستند شما قابل بررسی می‌باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر معامله آنها فسخ شود ملزم به استرداد اتومبیل هستید
اگر زن داداش مطالبه ثمن معامله را کرده امکان استرداد برایش نیست .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بستگی به جزئیات پرونده دارد ظاهراً خیر