مشاوره حقوقی رایگان - چگونه طلاق بگیرم

سلام. من چهار ماه تمام خونه پدرم هستم همسرم منو به شدت کتک زده و پرونده ضرب و جرح ما الان به مدت چهار ماه تمام هنوز در حال پیگیری هست و رای صادر نشده در این مدت همسرم حتی هزار تومان بابت نفقه خودم و فرزند پنج ماهه ام پرداخت نکردن که هیچ حتی اجازه نمیده وسایل سیسمونی بچه ام که خودم خریداری کردمم به منزل پدرم که الان ساکن اونجام ببرم و جهیزیه منو هم نمیده و میگه برو شکایت کن تا جهیزیه ات رو بدم و بخاطر داشتن آشنا برای تمام وسایل هایی که ما خریداری کردیم فاکتور درست کرده و من هیچ سیاهه ای ندارم و سر اعتماد و بنا بر زندگی از اول که جهیزیه خریداری کردم فاکتوری ندارم ( فقط داخل عقدنامه نوشتیم 20میلیون جهیزیه ) ایا می تونم جهیزیه مو پس بگیرم

و برای طلاق ایشون به هیچ عنوان راضی نیست ایشون 4ماه هست که نفقه نداده منم تا الان شکایت نکردم فقط بابت کتک ها که ضرب و جرح هست شکایت کردم و مهریه که هنوز شکایتم پا برجاست .... ایا می تونم بخاطر پرداخت نکردن نفقه و ضرب و جرح طلاقمو بگیرم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقدامات متنوعی میتوانید در خصوص مشکل خود انجام دهید که لازمه آن این است که با توجه به مفصل بودن موضوع از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید